Ir arriba

Track section

2016-02-06 - CERROS DE ALCALÁ: MALVECINO, LOS CATALANES, LA TORTUGA, ECCE HOMO i LA SOLANA, des d'ALCALÀ DE HENARES
Lluís Campmany Parrot
Fecha de realización
6 de febrero de 2016
Fecha de subida
19 de julio de 2020
Duración
03:46
Tiempo Detenido
No definido
Visto
7052 veces
Nivel de Ruido

Imágenes

2016-02-06 - CERROS DE ALCALÁ: MALVECINO, LOS CATALANES, LA TORTUGA, ECCE HOMO i LA SOLANA, des d'ALCALÀ DE HENARES

Des de l'aparcament del Parque de los Cerros, al Km 25 de la M-300, segueixo la pista que surt en direcció NE i, tallant-la per algun corriol, arribo fins la vora del riu que ressegueixo fins sota el Malvecino, al que pujo per dins el bosquet fins trobar un corriol força marcat pel seu vessant oest.

Baixo per l'altra vessant i vaig a enfilar-me al Los Catalanes també per un corriol, menys marcat, pel llom SO. En baixo pel vessant est, fins anar a travessar un petit barranc i segueixo un corriol fins les ruïnes de "Alcalà la Vieja".

Torno a resseguir la vora del riu, per sota un petit penya-segat argilós amb algun esfondrament, arribo fins sota la Tortuga i m'hi enfilo pel vessant est.

Baixo fins a un collet i pujo fins l'Ecce Homo, del que en ressegueixo el tallant oest fins anar a trobar el corriol que baixa en fort pendent pel SO, cap a la Solana.

D'aquí agafo un corriol que marxa del principal i em porta fins sota mateix del Los Catalanes i poc després, ja per la pista principal, vaig fins les instal·lacions del parc on segueixo un corriol que em porta fins l'aparcament.

Comentarios